Op “de Boerderij” werken 7 vaste pedagogisch medewerksters. Het team werkt al geruime tijd samen op “de Boerderij”.

De pedagogisch medewerksters werken op vaste dagen. De kinderen kunnen zich makkelijk hechten aan deze pedagogisch medewerksters, want ze zien altijd dezelfde gezichten. Dit is fijn voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders/verzorgers en de pedagogisch medewerksters.

De volgende pedagogisch medewerksters werken op “de Boerderij”:

Riette Cöp, werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Riëtte

Yvonne Derks, werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Yvonne

Wendy Graat. Werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Wendy

Hetty Peters-Rit. Werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Hetty

Laura van Ren. Werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Laura

Sandy. Werkzaam bij kinderdagverblijf 'Kinderopvang De Boerderij' in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Sandy

Jacqueline Timmers, eigenaar van Kinderopvang De Boerderij in Oeffelt. Een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, naast een boerderij.

Jacqueline

Tevens werken er stagiaires niveau 3 of 4 bij ons.